Welkom bij basisschool Uilenspiegel

Uilenspiegel is een eigentijdse school. Met kinderen, ouders, leerkrachten en alle andere mensen die verbonden zijn met de school gaan we uit van welbevinden en betrokkenheid. Het kind kan zich dan optimaal ontwikkelen.

Wanneer een kind het goed maakt en betrokken is bij bijvoorbeeld rekenen dan zie je dat zo’n kind helemaal opgaat in de rekenactiviteit. Het kind is van binnenuit gemotiveerd om te leren. We hebben ons onderwijs vanuit deze uitgangspunten, welbevinden en betrokkenheid, ingericht. Dit doen we met leerkrachten die oog hebben en aansluiten bij datgene waar een kind behoefte aan heeft. Het ene kind vindt het fijn om nog  meer aan de hand genomen te worden terwijl een ander kind al meer zelfstandig kan werken. Het aanbod en de ruimte die we geven is afhankelijk van het kind en de leerdoelen. Deze zijn afgeleid van de kerndoelen van het ministerie van onderwijs. Ons uiteindelijke doel is om kinderen die ruimte en begeleiding te geven waardoor het zelfstandige geëmancipeerde mensen worden.

 

Welkom01

 

De website van de school geeft een eerste indruk over hoe wij het onderwijs vorm geven. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het bekijken daarvan.

Om zelf te ervaren hoe op OBS Uilenspiegel onderwijs wordt gegeven, nodigen wij u van harte uit om onze school te bezoeken. Neem gerust contact op om een afspraak te maken.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren